Andersom Talenten

Wat is het?

Een Andersom Talent is een jonge, hoogopgeleide professional. Een junior organisatieadviseur. Onze talenten brengen nieuwe inzichten, een frisse blik én energie in verschillende opdrachten, vraagstukken, teams of projecten.  

Wat doen we?

Andersom Talenten brengen innovatie van binnenuit. Ze fungeren hierbij als vuurpijl in een organisatie of team!
Vroeger noemde we dit vliegwiel maar dat doet natuurlijk geen recht aan de energie van onze talenten. In zeer korte tijd weten ze de weg in jouw organisatie. Een Andersom talent stapt in een proces, team of afdeling en draait mee in de operatie. Niet om zomaar productie te draaien maar juist om verbeterkansen te zien, de juiste vragen te stellen, waar te nemen en te implementeren waar mogelijk. Dit kan op alle terreinen zijn waar organisaties mee te dealen hebben.

Wanneer een Andersom Talent?

Kan jouw team wel een boost gebruiken? Wil je innoveren én trouw blijven aan de organisatiewaarden? Loopt de samenwerking niet optimaal, intern of extern? Heb je een aanjager nodig om een project of proces te vernieuwen of versnellen? Wil je jouw afdeling (weer) eens goed op de kaart zetten? Kan jouw afdeling wel wat beweging, energie en creativiteit gebruiken? Of wil je gewoon eens kennismaken met de medewerkers van nu en wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we komen graag eens op de koffie.

Zin in zo’n talentboost?

Laat een Andersom Talent een 4 dagen meelopen op jouw afdeling, in jouw project of proces. Na deze week, delen ze graag hun opgedane inzichten en verbeterpunten waarmee je direct een volgende stap kunt maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze Andersom Talenten jouw organisatie verder helpen, daarom nemen wij de kosten van deze dagen voor onze rekening. Mocht je na deze dagen verder geen gebruik willen maken van het Andersom Talent, dan verrekenen we een bedrag van €1000,-  voor de inzet.