Andersom zoekt Andersommers

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken adviseurs in de disciplines dienstverlening, informatiemanagement en allround bedrijfskunde/ organisatiekunde. Ervaring in één of beide disciplines is een must, kennis van de woningcorporatiemarkt een pré. Heb je je ervaring opgedaan bij gemeenten of waterschappen? Ook dan zijn we nieuwsgierig naar je. Je bent gewend om in een complexe omgeving te werken en je kunt goed met dergelijke krachtenvelden overweg. Bij onze opdrachtgevers kom je in aanraking met alle lagen van een organisatie: van operatie tot directie. Je acteert op al deze niveaus en legt makkelijk verbinding tussen mensen, afdelingen, systemen en organisaties. Je weet van aanpakken en kunt problemen en uitdagingen omzetten in concrete resultaten.

Wij zoeken collega’s:

  • met minimaal HBO+ opleidingsniveau;
  • met een sterke persoonlijkheid;
  • met uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • die vooral authentiek, enthousiast, verbindend en mensgedreven zijn. Dat zijn namelijk onze kernwaarden.

Wat ga je doen?
Als Andersommer voer je afwisselende opdrachten uit, samen met de klant en met Andersom-collega’s. Opdrachten variëren van (kortere) adviesopdrachten tot het leiden van projecten, het ondersteunen van beleidsvorming of het verzorgen van workshops. Veel afwisseling wat Andersom tot een uitdagende werkomgeving maakt.

Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van Andersom. Je ondersteunt bijvoorbeeld bij acquisitie, productontwikkeling of planning. En je ontwikkelt uiteraard jezelf. Dat ondersteunen we volop.

Wat bieden wij?
Andersom biedt jou een moderne en flexibele werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid. Wij hebben vooralsnog geen eigen kantoor: wij werken dus vooral met en bij onze klanten. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ga je werken in een team met enthousiaste collega’s. Wij hebben plezier in ons werk!

Kennismaken?
Interesse? Stuur dan een korte motivatie & cv naar afrieser@tijdvoorandersom.nl dan hoor je snel of we graag met je kennismaken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arthur Frieser, 06-10844125.