Circus Andersom op Corporatieplein

Op 26 september a.s. staat Andersom op het Corporatieplein 2019 in Houten. Het thema van de beurs is dit jaar Digitaliseren & Optimaliseren. In Circus Andersom draait het om jouw persoonlijke optimalisatie.

Flexibel, zelfsturend, kritisch, eigenaarschap, resultaatgericht, innovatief, wendbaar, mediawijs: er wordt nogal wat van je gevraagd. Je moet wel bijna een circusartiest zijn om al deze ballen in de lucht te houden. En als het even kan ook nog met een flinke dosis plezier. Want doe werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken.

Hoe houdt je al deze ballen in de lucht & wat is daarvoor nodig? In onze circustent sta jij voorop en helpen je op weg. Omdat we geloven dat mensen het resultaat bepalen. Inzicht in jezelf: wat jou drijft, waar je goed in bent maar ook wat je nog kunt ontwikkelen, is de basis. En ook maak je kennis met ons trainingsaanbod. We bieden diverse trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals ‘feedforward; beter worden dan het was’ en “V3rfr155@d optimaliseren”.

En als je bij ons langskomt en jouw gegevens in de circustent achterlaat, maak je kans op één van de persoonlijke Management Drives profielen die we verloten.

Maak van de beurs een feestje, wij kijken ernaar uit!