Jasper Wevers start bij Andersom

We hebben er weer een nieuwe collega bij! Vanaf 1 december versterkt Jasper Wevers ons team van organisatieadviseurs.

Jasper is bedrijfskundige en heeft veel ervaring met vraagstukken op het snijvlak van mens, IT en bedrijfsstrategie, zijn focus ligt op innovatie en bedrijfstransformatie. Hij startte zijn carrière als stafmedewerker in de kinderopvang en kwam daarna in de volkshuisvesting terecht. Bij Haag Wonen heeft hij in 10 jaar tijd verschillende rollen vervuld: van beleidsmedewerker organisatieontwikkeling & kwaliteitszorg, manager klant & kwaliteit tot manager I&A/ICT. Na ruim een jaar als managing consultant bij SeederDeBoer, maakt hij nu de overstap naar Andersom. Wij zijn blij met zijn komst en kijken uit naar de samenwerking!

“Op basis van mijn achtergrond en werkervaring houd ik mij met name bezig met IT-vraagstukken. De meeste energie krijg ik van het toepassen van nieuwe inzichten en technologieën om onze sector te vernieuwen en te versterken en zo een bijdrage te leveren aan de volkshuisvestelijke opgave van de woningcorporaties. Dit vraagt om een verankering van IT in de organisatie én met de bedrijfsstrategie, alleen zo is het mogelijk om duurzaam en met impact te innoveren. Ik werk graag aan dergelijke innovatieve oplossingen waarbij ik mijn creativiteit, ervaring en analytische vaardigheden kan inzetten om organisaties daadwerkelijk verder te helpen.”

Jasper is 38 jaar en woont in Den Haag. Kennismaken met Jasper? Stuur een mail naar jwevers@tijdvoorandersom.nl om een afspraak te maken.