Nieuw: Andersom trainingen!

Goed nieuws: vanaf heden biedt Andersom nog meer trainingen aan waarop je je als individu kan inschrijven!

Flexibel, zelfsturend, kritisch, eigenaarschap, resultaatgericht, innovatief, wendbaar, mediawijs: er wordt nogal wat van je gevraagd. Wij gingen ervoor zitten en kwamen tot vijf essentiële eigenschappen voor de medewerker van morgen. Hij of zij is een klantwerker, digiwerker, kenniswerker, flexwerker en samenwerker in één. De medewerker van morgen is daarmee iemand die zich bewust is van de continue verandering van de omgeving én daarop kan inspelen. Zelfkennis is hierin de basis voor iedere medewerker. Dat betekent nogal wat. En daar kunnen we je bij helpen!

Andersom biedt trainingen aan omdat het in onze ogen belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo ben je duurzaam inzetbaar, nu en in de toekomst. Fijn voor jezelf natuurlijk maar ook voor de organisatie waarin je werkt. Wij bieden diverse trainingen aan gericht op de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers zonder dat we de context van de organisatie uit het oog verliezen.

Andersom ondersteunt jou graag in jouw ontwikkeling, want mensen bepalen het resultaat!

Waar wij in geloven

In onze trainingen ligt de focus op het bewust worden van theorie, kennis en (gedrags)patronen. Op het moment dat je je bewust bent van patronen kun je de keuze maken of je deze in stand wilt houden of wilt ontwikkelen. Zo ontwikkel je (nieuwe) vaardigheden en competenties met als doel een blijvende gedragsverandering.

De grootste kans van slagen bij een blijvende gedragsverandering is dat je na de training actief aan de slag gaat met wat je geleerd hebt. In de training besteden we aandacht aan hoe je dat concreet kan vormgeven. En we helpen je erbij.

Summercourse

Deze zomer organiseren we de Andersom Summercourse. Tijdens deze Summercourse kun je kennismaken met drie van onze trainingen tegen een voordelig zomers tarief!

Als je je nu inschrijft dan profiteer je van het speciale summercourse tarief en betaal je € 495,- exclusief BTW per training (in plaats van € 650,- exclusief BTW). Daarnaast ontvang je nog eens 10% korting bij deelname aan twee en 20% korting bij deelname aan alle drie de summercourse trainingen.

 Typisch Andersom

De trainingen kenmerken zich door:

  • leren door te doen aan de hand van praktijksituaties
  • ruimte bieden voor ieders inbreng
  • echt tot de kern komen
  • afwisselende werkvormen
  • goede combinatie van theorie, kennis en gedrag (en het herkennen van) patronen)

En natuurlijk staan onze kernwaarden tijdens de trainingen voorop: de deelnemers, resultaat en vooral ook plezier!

De opzet van de training is bij ons niet in beton gegoten. We sluiten aan bij wat in de groep nodig is, zonder dat we het programma geweld aan doen. En dat werkt, elke keer weer.

Vragen & inschrijven

Heb je vraag over de trainingen, wil je er meer over weten of wil je je inschrijven? Check onze website voor meer informatie over de trainingen, stuur een mail met jouw vraag naar trainingen@tijdvoorandersom.nl of bel met Leon of Olaf.

Quote van één van onze deelnemers: “Jullie zijn iedere keer in staat om dat wat er speelt boven tafel te krijgen en dat direct als materiaal te gebruiken in de training. Jullie flexibiliteit is onderscheidend”.