Start Roos Hofstede bij Andersom

Vandaag start Roos Hofstede bij Andersom als Andersom talent. Roos stelt zichzelf graag even voor.

Wie is Roos?

Mijn naam is Roos Hofstede. Mijn ambitie is om geluk en groei te brengen bij organisaties. Tijdens mijn scriptie heb ik onderzoek gedaan naar ‘leiderschap bij innovatieve bedrijven’. Wat me opviel tijdens dit onderzoek is dat veel mensen, waaronder zowel werknemers als werkgevers, het gevoel hebben dat ze de snelheid van de tijd niet bij kunnen houden. Innovatie wordt vaak eenzijdig bekeken vanuit technologisch perspectief. Tussen de steeds snellere algoritmes en big data is het juist heel belangrijk om de talenten die mensen hebben te omarmen. Denk bijvoorbeeld aan een sterk analytisch vermogen, intuïtie, creativiteit, kritisch denken en verbeeldingskracht. Bij Andersom krijg ik nu de kans om bij woningcorporaties het zakelijke met het creatieve te verbinden. Iets wat hopelijk gaat bijdragen aan de nieuwe menselijke maat. 

Vrije tijd

Als ik niet aan het werk ben breng ik graag tijd met vrienden en familie door. Ik word erg gelukkig van reizen en nieuwe culturen ontdekken. Ik ben geboren op vrijdagmiddag, borreltijd. Ik ben dan ook een echte bourgondiër en dol op gezelligheid. Tegelijkertijd blaas ik ook regelmatig stoom af in de sportschool. Het gaat om de balans, hè? 

Uitbreiding dienstenaanbod Andersom

Met de uitbreiding van ons team met Andersom talenten, beginnend organisatieadviseurs, slaat Andersom een nieuwe weg in. Wij geloven in vernieuwing, juist ook van binnenuit. Dat houdt in dat onze Andersom talenten meerdere dagen per week in jouw team, proces of afdeling inzetbaar zijn en daar bijdragen aan innovatie: van binnenuit! Een verfrissende blik, de juiste vragen stellen en een andere kijk op de werkwijzen en ‘hoe we de dingen hier doen’ helpt teams en afdelingen te ontwikkelen, processen slim en pragmatisch te verbeteren en waar nodig te innoveren. Wil je meer weten over deze aanpak en de mogelijkheden, laat het ons weten!