Welkom Laurie van der Lugt

Afgelopen maandag is Laurie van der Lugt gestart bij Andersom als junior organisatieadviseur. Laurie stelt zichzelf graag even voor. 

Mijn naam is Laurie van der Lugt, ik ben 27 jaar en en woon in het mooie Amersfoort. Voordat ik bij Andersom begon, werkte ik 1,5 jaar bij Breinstein waar ik het traineeship Informatie- en verandermanagement volgde. Naast het opdoen van werkervaring in het vakgebied heb ik ook diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Aan de Academy for Information & Management heb ik de opleiding Informatiemanagement in de Praktijk gevolgd, maar ik ben ook LEAN Yellow & Green Belt gecertifieerd. Werkervaring heb ik in de die tijd opgedaan bij de I&Aafdelingen van woningcorporatie GroenWest in Woerden en Graafschap College in Doetinchem. 

Met een bachelor in de Sport & Gezondheidssector, een minor Organisatiepsychologie en een honours programme in Sociale Innovatie ben ik vrij breed opgeleid.  

 Ik krijg energie bij het zien van verbetermogelijkheden waarbij ikmensen kan verbinden en hen kan helpen het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen. Ik ben nieuwsgierig naar de kern van een probleemsituatie en je zal mij dan ook regelmatig vragen in de ‘waarom’ trant horen stellen. Heel graag neem ik deze energie mee in mijn werk bij Andersom! 

Naast mezelf blijven ontwikkelen op werkgebied, zijn muziek en de natuur voor mij een manier om op te laden. Tijdens mijn vakanties ga ik dan ook het liefste de bergen in.  

Van mensen om mij heen word ik erg blij, maar van alleen een rondje hardlopen of van een goed boek of film word ik ook erg gelukkig! 

Andersom Talenten

Roos Hofstede en Laurie van der Lugt zijn onze Andersom Talenten. Nieuwsgierig? Lees hier wat zij doen!