Management drives

Inzicht in jouw eigen drijfveren maakt je bewust van wat je nodig hebt, wat voor jou werkt én ook wat mensen met andere drijfveren nodig hebben. Het geeft inzicht en daarmee een goede basis voor persoonlijk leiderschap én teamontwikkeling.

Management Drives laat heel snel inzien dat personen en ook organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben. Deze denkpatronen worden gemeten in de vorm van drijfveren. Drijfveren bepalen in hoge mate hoe een individu, team of organisatie functioneert. Zowel wat iemand drijft, als wat men verwerpt van anderen. Drijfveren zijn een voorspeller van gedrag.

Het biedt een gemeenschappelijke taal om gedrag bespreekbaar te maken en gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu. Kun jij inspelen op de drijfveren van anderen? Dan versterk je de samenwerking en kan je de ander laten groeien.

Management Drives maakt onderscheid tussen zes verschillende drijfveren, uitgedrukt in kleuren.

Logo Management Drives

Andersom is gecertificeerd voor Management Drives Effectief Leiderschap, en voor Team- en Organisatieontwikkeling. We zetten het instrument in bij klanten maar ook bij onszelf. De drijfveren van onze adviseurs zie je terug bij hun contactinformatie. De verschillende drijfveren karakteriseren onze brede passie en mogelijkheden voor bijzonder samenwerking.

We helpen je graag om vanuit jouw drijfveren jouw organisatie te helpen ontwikkelen!

Meer informatie?