Management drives

Management Drives laat u heel snel inzien dat personen en ook organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben. Deze denkpatronen worden gemeten in de vorm van drijfveren. Het inzicht dat dit biedt geeft nieuwe verrassende invalshoeken. Drijfveren bepalen in hoge mate hoe een individu, team of organisatie functioneert. Zowel wat iemand drijft, als wat men verwerpt van anderen. En dat voorspelt zijn gedrag. Het bepaalt zijn motivatie om dingen wel of niet te doen.

De methode van Management Drives maakt onderscheid tussen zes verschillende drijfveren, uitgedrukt in kleuren:

Logo Management Drives
Kun je inspelen op de drijfveren van anderen? Dan versterk je de samenwerking en kan je de ander laten groeien. Andersom is gecertificeerd voor Management Drives Effectief Leiderschap, en voor Team- en organisatieontwikkeling. We zetten het instrument in bij klanten en binnen Andersom. De drijfveren van onze adviseurs ziet u terug op onze website. U ziet verschillende drijfveren: dat karakteriseert onze brede passie en mogelijkheden voor bijzonder samenwerking.

We leggen onze drijfveren graag aan je uit. En helpen je om vanuit jouw drijfveren jouw organisatie te helpen ontwikkelen.

Meer Management Drives