Wie we zijn

Wij zijn Andersom, een team van gepassioneerde professionals. Organisaties vooruit helpen, dat is wat ons allemaal drijft. In die gezamenlijke passie, hebben we onze eigen kwaliteiten en drijfveren.

"Samen werken aan het gewenste resultaat en in de weg daarheen het beste uit de mensen halen."

Het resultaat telt

Alles wat we doen, draait om vooruitgang en het zetten van de volgende stap. Onze professionals maken organisaties slimmer en zorgen ervoor dat het morgen beter gaat dan gisteren. Het resultaat telt.

"Passie en betrokkenheid zijn voor mij belangrijke drijfveren. Want met oprechte aandacht en passie komen mensen in beweging."

"Werken aan de ontwikkeling van een organisatie, door het beste uit mensen naar boven te halen."

Vol energie

Een project slaagt als mensen er enthousiast over zijn. Door veel aandacht te besteden aan plezier op de werkvloer, en elk project vol energie te benaderen, krijgen we dingen voor elkaar.

"Met de bestemming voor ogen, zorg ik dat we daar samen komen"

"Ik krijg er energie van om leidinggevenden en medewerkers bewust te maken van hun rol in een beweging."

Werken bij Andersom?

Word jij onze nieuwe collega? Ben je toe aan een nieuwe stap met een leuke groep collega’s? Wij groeien en zijn misschien wel op zoek naar jou! Ben jij die adviseur die zich helemaal thuisvoelt in de wereld van  informatiemanagement en spreken onze kernwaarden je aan?  Laat jouw cv en motivatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Maak alvast kennis met enkele Andersommers.

Solliciteer

Werken
bij Andersom

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Adviseurs in de disciplines dienstverlening, informatiemanagement en allround bedrijfskunde/ organisatiekunde. Ervaring in één of beide disciplines is een must, kennis van de woningcorporatiemarkt een pré. Interesse? Laat jouw cv en motivatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx.
  • Upload CV (.pdf .docx) Bladeren
Pen

"Luisteren naar de verschillende behoeftes en samen zoeken naar mogelijkheden brengt mooi en duurzaam resultaat"

De mensen op één

De mensen in een organisatie zorgen voor vooruitgang. Niet de systemen en de processen. Daarom gaan we op zoek naar individuele drijfveren, kwaliteiten en voorkeuren. Door mensen te motiveren, helpen we een organisatie vooruit.

"Vanuit visie samen werken aan gedragen plannen en die omzetten in resultaten."

"Alleen ga je sneller maar samen kom je verder! Samenwerken is essentieel om te komen tot succesvolle organisatieontwikkeling."

Andersom Talenten

Een Andersom Talent is een jonge, hoogopgeleide professional. Een junior organisatieadviseur. Onze talenten brengen nieuwe inzichten, een frisse blik én energie. Ze fungeren hierbij als vuurpijl in een organisatie of team!
In zeer korte tijd weten ze de weg in jouw organisatie: in een proces, project, team of afdeling. Niet om zomaar productie te draaien maar juist om verbeterkansen te zien, de juiste vragen te stellen, waar te nemen en te implementeren waar mogelijk. Dit kan op alle terreinen zijn waar organisaties mee te dealen hebben. 

"Organisaties die hun mensen meenemen in een ontwikkelproces, bereiken een duurzaam resultaat voor zowel de mensen als de organisatie."

"Als je echt gelooft in je dromen, kun je ze ook realiseren"

We spreken jouw taal

Wij hebben jarenlange ervaring bij organisaties in het maatschappelijk middenveld. We snappen de dynamiek en zijn bekend met de regeldruk. We begrijpen de complexiteit en zien geen belangrijke zaken over het hoofd.

"Het moment waarop mensen de verbetering zelf meemaken en zien... Dat is toch hartstikke gaaf!"

"Door van perspectief te wisselen ziet de wereld er ineens heel anders uit"

"Innovatie combineren met de kracht van mensen, dat is wat mij drijft"

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook.

Pen