Werken bij

Adviserende vakidioten die Andersom kijken

Jij brengt organisaties graag verder in hun verander- of ontwikkeltraject. Je krijgt er energie van en geeft energie door. Op enthousiaste wijze inspireer je mensen de verandering te dragen. Dat leidt tenslotte tot succes. En jouw hart klopt sneller als je je opdrachtgever kunt helpen bij het zetten van de volgende stap met je kennis, kunde en bevlogenheid. Herken je je hierin? Dan is het tijd voor Andersom!

Jij gelooft in mensen

Je begeleidt ontwikkeltrajecten op alle niveaus in de organisatie; van bestuur tot werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van een nieuw systeem of het ontwikkelen van een (nieuwe) I&A visie, het verbeteren van processen of als interim informatie manager. Eén ding hebben al je opdrachten met elkaar gemeen: de mensen bepalen uiteindelijk het resultaat. Zoals wij zeggen: als mensen verandering dragen, zorgt verandering voor succes!

…In de wereld van Andersom

De trajecten die je begeleidt spelen zich af op het gebied van digitalisering en informatiemanagement. Je vindt het leuk om bezig te zijn met het opstellen van digitale strategieën, begeleiden van selecties en implementaties, mee te denken over de inrichting van ICT beheer, IT architectuur en de datagedreven organisatie en trajecten die gaan over innovatie zoals IoT en robotisering.

Daarin voel je je thuis als adviseur, projectleider, project-, programma- of interim informatie manager. Dan hebben we jou nodig. Of beter gezegd, niet wij, maar onze opdrachtgevers! Dat zijn woningcorporaties, gemeenten, waterschappen, OV-bedrijven en zorginstellingen.

Jij bent een Andersommer

Flexibel, vanuit thuis regel je je eigen werkdag. Je werkt bij de opdrachtgever, thuis, of op een inspirerende plek met goede koffie. Je collega’s ontmoet je regelmatig – en sowieso maandelijks – op allerlei fijne plekken door heel Nederland om kennis te delen, te wandelen en bij te praten. Die vrijheid past bij jou. Andersom heeft namelijk geen eigen kantoor. Daarnaast ben je:

 • nieuwsgierig
 • zelfstandig
 • communicatief sterk
 • iemand die verbindt (relatiebouwer)
 • ervaren in één of meerdere van de genoemde sectoren of onze inhoudelijke thema’s
 • iemand die mensen centraal stelt én kennis en ervaring inbrengt zonder jouw visie op te leggen.

Jouw team

In het team Andersom werk je samen met andere vakidioten: stuk voor stuk enthousiaste en gedreven adviseurs. Professionals die open, eerlijk communiceren en toegankelijk zijn. Je werkt graag in kleine teams. Dus vaak pak je opdrachten op met een collega, soms ook zelfstandig. Je werkt hoe dan ook altijd samen met mensen in de klantorganisatie. Verder zoek jij:

 • uitdagend werk met veel diversiteit in opdrachten
 • vrijheid en flexibiliteit
 • veel ontwikkelmogelijkheden
 • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • goede arbeidsvoorwaarden

Ben jij onze nieuwe Andersommer?

Wij leren je graag kennen. Wat zijn bijvoorbeeld jouw management drives of drijfveren? Vertel het ons tijdens een (digitale) kennismaking. Die van ons vind je hier. Maak ook alvast kennis met een aantal van onze collega’s in dit filmpje.

Inschrijven kan via onderstaande knop. We nemen dan snel contact met je op.