Agenda Andersom online sessies

Wekelijks organiseren we online sessies:

  • Op donderdagen van 12.00 tot 12.45 uur               Koppen bij elkaar: voor managers wonen
  • Op vrijdagen van 12.00 tot 12.45 uur                      Koppen bij elkaar: voor directeur-bestuurders

Koppen bij elkaar, Andersom werken in crisistijd

Deze online sessies staan in het teken van kennisdeling en de dialoog. Voor verschillende doelgroepen met diverse thema’s. In deze tijden waarin een groot deel van de medewerker thuiswerkt, wordt een beroep gedaan op iedereen. Wat vraagt dit van jouw medewerkers, voor de dienstverlening aan huurders, voor de bedrijfsvoering en hoe geef je hieraan leiding. Kortom van elkaar leren.

Gratis aanmelden

Meld je aan door je gegevens achter te laten in ons contactformulier en uiteraard voor welke sessie je je opgeeft. Je ontvangt dan een agenda-uitnodiging voor deelname via Teams. Deelnemen kan ook als je geen Teams hebt, uiteraard ontvang je de toelichting hoe.

Digitale ondersteuning

De afgelopen week faciliteerden we verschillende klanten met het werken met Teams. Zeker in deze tijd van thuiswerken een ideale tool om online ‘bij elkaar te komen’.  We stelden de afgelopen week hebben onze Teams-omgeving desgevraagd kosteloos ter beschikking aan onze klanten. Natuurlijk ondersteunen we je graag bij de inrichting van Teams voor/in je eigen organisatie.

Check hier ons filmpje met tips!