Andersom op Corporatieplein 2021

Het Corporatieplein 2021 vindt dit jaar weer als vanouds plaats in Houten op 23 september en natuurlijk is ook Andersom weer van de partij.  Op onze stand kun je natuurlijk met ons in gesprek maar beter nog: je kan er leren van collega’s! Het adviesbureau dat niet adviseert maar juist verbindt (tijdens de beurs;-). We doen het andersom!  

Mastermind
Neem deel aan een van onze masterminds; een snelkookpan aan inspiratie & kennisdelen met jouw collega’s en sectorgenoten. Tijdens een mastermind deelt een deelnemer zijn vraagstuk, stellen de overige deelnemers verdiepende vragen en delen uiteindelijk hun ervaringen met een vergelijkbaar vraagstuk. Dit alles wordt door ons strak geregisseerd in 15 minuten. De mastermind biedt altijd waardevolle inzichten en kennis: zowel voor degene in de “hot seat”, als voor de andere deelnemers. 

Mogelijke onderwerpen:

  • In deze tijd waarin op afstand werken de norm is: hoe zorg ik dvoor succesvolle samenwerking in projecten?
  • Een nieuw project met hoge prioriteit. Hoe pas je dit in als de werkdruk toch al hoog is? 
  • Sturen en loslaten: wat is de ideale toepassing tijdens het tijdperk van het hybride werken? 

Herken je deze vragen of heb je een (ander) vraagstuk waarop je graag ervaringen deelt met met (vak-)collega’s? Geef je dan op voor een mastermind door een berichtje te sturen aan hallo@tijdvooranderom.nl  Masterminds organiseren we om 11.00 uur, 12.30 uur en 14.00 uur.  

Fleur je thuiswerkplek op 

Neem deel aan een van de masterminds en maak kans op het pakket “fleur-je-thuiswerk-plek-op” met een halfjaar bloemen abonnement, of een wandeling met een van onze adviseurs.