Circus Andersom op het Corporatieplein

Andersom staat ook dit jaar weer op het Corporatieplein. We verwelkomen je op 26 september a.s. graag  in Circus Andersom waar de mens op één staat omdat we geloven dat mensen het resultaat bepalen.

Digitalisering

Het thema van de beurs dit jaar is digitaliseren & optimaliseren. Thema’s die aan de orde van de dag zijn bij iedere organisatie. Digitaliseren en optimaliseren van processen vormen de basis. Maar je ziet ook vergaande digitalisering waarbij processen echt volledig geautomatiseerd worden met behulp van robotisering en ook het toenemende gebruik van augmented en virtual reality. Internet of Things en big data (en datamanagement) zullen meer en meer in de sector om zich heen grijpen. Digitalisering raakt de processen en bedrijfsvoering maar raakt ook de medewerkers. Sterker nog wij geloven erin dat medewerkers het verschil maken en het resultaat bepalen. 

Medewerkers

De medewerker van de toekomst moet bijna een circusartiest zijn om alle ballen in de lucht te kunnen houden. Zelfsturende teams, verantwoordelijkheden laag, samenwerking, eigenaarschap, projectmatig werken, Agile, Scrum, verbinden, resultaatgerichtheid, persoonlijk leiderschap en zo zijn er nog heel veel meer thema’s en hypes waar boeken vol over worden geschreven.

Kennissessies Andersom

Maar wat is als medewerker anno 2019 nu echt belangrijk? Het vraagt om samenwerken, flexibiliteit, kunnen omgaan met verandering, etc…. én als het even kan met een flinke dosis plezier. Want doe werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken.

Welke eigenschappen, vaardigheden en/of competenties zijn essentieel voor nu én morgen? En bovendien: hoe ontwikkel je deze vaardigheden en wat heb je daarvoor nodig? Andersom verzorgt hierover een tweetal kennissessies (om 11.00 uur en 13.00 uur). In een kleine, persoonlijke setting geven we inzicht in 5 vaardigheden die volgens ons onmisbaar zijn voor de professional van nu en morgen. We helpen je ook op weg naar hoe je deze kunt ontwikkelen. Een bezoek aan de beurs is gratis voor medewerkers van woningcorporaties, schrijf je in voor onze kennissessie door een mail te sturen aan info@tijdvoorandersom.nl 

Andersom ondersteunt organisaties en medewerkers bij het zetten van de volgende stap: door ambities helder te krijgen en patronen te doorbreken zodat medewerkers daadwerkelijk ander gedrag vertonen. Zodat de organisatie en medewerker net als een jongleur weer in balans zijn!

We zien je graag in ons circus op het Corporatieplein! Schrijf je in voor de beurs de op www.corporatieplein.nl