Daisy Oliemeulen start als organisatieadviseur bij Andersom

Gevonden! We hebben een nieuwe collega: ons team van organisatieadviseurs wordt per 1 mei uitgebreid met Daisy Oliemeulen.

Daisy heeft in de afgelopen 20 jaar diverse functies vervuld bij woningcorporaties, waarvan de laatste als manager Vastgoedbeheer bij Woonbedrijf Eindhoven. Hier was ze verantwoordelijk voor al het dagelijks onderhoud, preventief en planmatig onderhoud alsmede renovaties , vastgoedinformatie en duurzaamheid. Ze startte haar carrière bij een woningcorporatie en bekleedde functies op de afdelingen Klant & Wonen, Bedrijfsondersteuning en Vastgoed. Vanuit deze verschillende invalshoeken kent de bedrijfsvoering van woningcorporaties geen geheimen voor haar. Zij vervulde eerder ook al eens de rol van business consultant bij een adviesbureau. We zijn blij dat ze bij Andersom aansluit en kijken uit naar de samenwerking!

Daisy: “In de afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt aan zowel inhoudelijke en organisatorische vraagstukken als teamontwikkeling. Wat bij al deze vraagstukken helpt, is het creëren van overzicht: wat speelt er, wat willen we bereiken, welke activiteiten lopen er al, wat hebben we aan talent in huis? Ik krijg energie van het (door) ontwikkelen van organisaties en de mensen die er werken met de inzet van hun talenten. Samen aan de slag om het werk te versimpelen en te verbeteren, de organisatiedoelen te behalen en de mensen met plezier naar het werk te laten gaan is het mooiste wat er is.”

Daisy is 44  jaar en woont is Den Bosch. Wil je kennismaken? Stuur dan een berichtje naar doliemeulen@tijdvoorandersom.nl om iets in te plannen.

© Raoul Hollants Photography.