Deze blog kan jouw leven veranderen

Grote kans dat jouw vakantie (bijna) voorbij is. We hopen dat je lekker hebt kunnen bijtanken, want dat heb je na het afgelopen jaar meer dan verdiend. Even op de rem trappen kan bovendien een goede manier zijn om vooruit te komen, bijvoorbeeld in je carrière. En waarom zou je die niet vervolgen bij Andersom? Wij hebben wel een aantal redenen waarom je dat nou juist wel zou moeten doen.

Fluitend naar je werk

Hopelijk ga je graag fluitend naar je werk of een klant. Als je daarnaast zo nu en dan bereid bent om met buikkramp van het lachen of juist van de enorme uitdaging die weer voorbij komt, weer naar huis te gaan, blijf dan zeker nog even hangen. Vrijwel alles wat we doen is namelijk gericht op vrolijke gezichten, zowel van klanten als in ons team. Die klanten worden vooral blij van deskundig en doortastend advies of begeleiding bij (ICT-)verandertrajecten waarin het menselijke aspect meer dan gemiddeld aandacht krijgt.

Eigenaarschap

Want alleen door mensen zoveel mogelijk bij processen te betrekken, weerstanden op te sporen en bespreekbaar te maken en eigenaarschap te geven, wordt verandering echt in gang gezet. Vergelijkbare processen spelen in feite ook bij onszelf. Ook wij veranderen voortdurend en willen ons net als jij continu verbeteren. Dat eigenaarschap vertaalt zich richting medewerkers met name in een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid ten aanzien van hoe en wanneer je jouw werk precies invult.

Bloopers

Dat je gaandeweg af en toe op je neus gaat, vinden we bij Andersom volkomen normaal. Velen zijn je voorgegaan! Bloopers zijn trouwens niet alleen leerzaam, maar bij tijd en wijle ook ronduit hilarisch, zoals uit dit eerder gemaakte filmpje blijkt. Wij vinden het vooral belangrijk dat je niet opgeeft. Ben jij tot slot authentiek, gedreven door verandering, werk je graag samen naar een doel en heb je bovendien ervaring met informatiemanagement en ook affiniteit met woningcorporaties? Maak jezelf en ons dan blij en kom ons 15 man/vrouw tellende team versterken als organisatieadviseur!

Neem contact met ons op en stuur een mailtje naar Arthur Frieser (afrieser@tijdvoorandersom.nl)