Een dag vol plezier op CorporatiePlein 2023 met Andersom

Op 14 september kwamen we samen op het bruisende CorporatiePlein 2023, een evenement doordrenkt van digitalisering en innovatie. Bij Andersom waren we er hélemaal klaar voor om onze passie voor organisatieontwikkeling en digitalisering te delen en in gesprek te gaan over hoe digitaal fit de corporatiewereld werkelijk is.

Hoe digitaal fit is jouw organisatie?

Met het centrale thema ‘Hoe digitaal fit is jouw organisatie?’ waren we vastbesloten om inzicht te geven in het belang van werken aan digitale vaardigheden in en met de organisatie. De digitale revolutie gaat razendsnel, en wij geloven dat het cruciaal is om bij te blijven en hoe digitalisering kan bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen.

Digitalisering raakt iedereen

Bij onze stand draaide alles om de vraag: hoe digitaal fit is jouw organisatie en hoe digitaal fit ben jij persoonlijk? We begrijpen dat digitalisering een uitdaging kan zijn, daarom begeleiden we organisaties bij hun digitale reis. We betrekken alle medewerkers, want digitalisering raakt iedereen.

Levend ganzenbordspel

Een van de hoogtepunten van de dag (in elk geval de ónze) was ons levend ganzenbordspel. Hiermee konden bezoekers op een interactieve en leuke manier ontdekken hoe digitaal fit ze zijn. Het spel bood inzicht in vaardigheden met systemen, bewustzijn van de eisen van digitalisering, de risico’s en hoe het toe te passen in werk en persoonlijke ontwikkeling.

Veel vraag naar expertise en ervaring

Bezoekers kwamen ook naar ons toe met andere vragen. Want naast de digitalisatie is er ook veel vraag naar de expertise en ervaring van Andersom op het gebied van organisatieontwikkeling: vragen over hoe gaan we om met cultuurverandering van traditionele jaarlijkse evaluatie- en beoordelingsgesprekken naar breed gedragen feed forward: hoe neem je complimenten en verbeterpunten van je collega’s in ontvangst?

Verandering gaat niet alleen om technologie

We begrijpen als geen ander dat het bij digitalisering niet alleen gaat om technologie, maar juist om mensen. Daarom leggen we de nadruk op het betrekken van medewerkers en zorgen we voor gedragenheid in de organisatie. Want als mensen verandering dragen, zorgt verandering voor succes.

Het was weer een feestje!

Na een inspirerende dag vol gesprekken en interactie kijken we met trots terug op ons aandeel in CorporatiePlein 2023. We zijn blij met de gesprekken die we voerden over de toekomst van digitalisering en organisatieontwikkeling in de sector.

Graag bedanken we de fijne organisatie van het CorporatiePlein die de ongedwongen gesprekken én het weerzien relaties weer een platform hebben gegeven. 

Tot slot willen we graag iedereen bedanken die ons heeft bezocht op stand 9. Mocht je ons gemist hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar voor een potje ganzenbord of een goed gesprek, onder het genot van een kop koffie. Samen kunnen we bouwen aan een digitaal fitte toekomst!