Innovatie in persoonlijke ontwikkeling

Donderdag 21 september a.s. is Andersom weer aanwezig met een stand op het Corporatieplein 2017, dit jaar doen we dat samen met Peddy. In onze stand staat het werkplezier van jou en je collega centraal. Want mensen maken het verschil. En daarbij: blije mensen zorgen voor blije klanten.

De wereld om ons heen verandert snel, zeker met de vele digitale mogelijkheden. Dat vraagt van organisaties en hun mensen om zich voortdurend aan te passen en te blijven ontwikkelen. De Peddy-app is een innovatieve tool gericht op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. De app zorgt voor een continue dialoog tussen medewerker en leidinggevende op een leuke en interactieve manier. Een middel om corporaties te ondersteunen in de (persoonlijke) ontwikkeling van hun belangrijkste kapitaal. Andersom helpt bij het omarmen van die ontwikkeling en het zetten van die volgende stap.

We verzorgen twee kennissessie op onze eigen stand tijdens het Corporatieplein:

  • Van feedback naar feedforward (om 12.00 uur). Met feedback kijk je terug op situaties in het verleden. Dat geeft inzicht alleen kan je het verleden niet meer veranderen. Met feedforward krijg je juist handvatten om je handelen in de toekomst te beïnvloeden. Hoe je dat doet, ontdek je in deze sessie.
  • Inzicht in drijfveren (om 14.00 uur).  Inzicht in je eigen drijfveren en die van collega’s draagt bij aan goede samenwerking in teams en organisaties. Deze sessie biedt een inkijkje in de verschillende drijfveren. Wil je meer weten over wat jou drijft? Kom dan langs!

Ben je geïnteresseerd in één van deze sessies, schrijf je hiervoor in door een mail te sturen aan info@tijdvoorandersom.nl

Een bezoek aan de beurs is gratis voor medewerkers van woningcorporaties, meld je hiervoor aan op de site van het Corporatieplein www.corporatieplein.nl/aanmelden