Meer rust in je werk? Geef je ook op voor de CorporatieGids LIVE 2023

Zoals je van ons gewend bent nemen we ook dit jaar weer deel aan de CorporatieGids LIVE. In een 45 minuten durende presentatie zetten we (op 21 maart, vanaf 12.00 uur) helder uiteen hoe we er vanuit Andersom voor zorgen dat mensen digitaal fit genoeg zijn om optimaal met systemen te werken. Deze keer staan we stil bij Microsoft 365. Saai? Welnee, lees maar eens verder: onderstaande voorbeelden herken je vast.

Herkenbare voorbeelden: ‘cloudspecialist’ in een dag en onvindbare bestanden

Gebruikt jouw organisatie ook Teams (sinds de corona pandemie), maar zijn er geen duidelijke werkafspraken over hoe de tool te gebruiken? Is er inmiddels een ondoorzichtige wildgroei aan bestanden ontstaan? En dat dan verspreid over verschillende opslaglocaties? Ben je veel tijd kwijt met zoeken naar de juiste versie van een document? Is de nieuwe Sharepoint en/of Teams-omgeving in jouw organisatie nog altijd ingericht volgens de ‘oude’ structuur uit Windows Verkenner? Of weet je misschien niet precies wat we hiermee bedoelen?

Heb je bovendien het gevoel dat de mogelijkheden van Teams en Sharepoint niet volledig benut worden, was een spoedcursus ‘werken in de cloud’ alle uitleg die je gehad hebt én vinden medewerkers het ingewikkeld en lastig om digitaal samen te werken? Dan ‘moet’ je bijna wel deelnemen aan onze presentatie. Het gaat je rust, werkplezier en een gevoel van grip opleveren. Beloofd!

Start met (kleurrijk) bouwen

Kortom, herken je bovenstaande voorbeelden? En lijkt het je wat om dit aan te pakken? Schrijf je dan gratis in via deze link. We kijken uit naar je komst!

Leg godt

Wat dat met LEGO te maken heeft? Meer dan je misschien zou denken. Zo komt het woord LEGO voort uit een samenvoeging van twee Deense woorden, te weten ‘leg’ en ‘godt’. Samen betekenen ze: speel leuk. En dat is zeker wat we gaan doen op 21 maart aanstaande.

Meer op de CorporatieGids Live.

Alleen ga je sneller. Samen kom je verder.

Heb je vooraf al vragen? Of wil je graag even sparren met één van ons? Neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom!