Terugblik 2022: veel om blij van te worden

Het einde van 2022 is in zicht. Wij sluiten een prachtig jaar af vol hoogtepunten en mooie ontwikkelingen. Tijd voor een korte terugblik met Caroline en Cindy. Omdat we goed nieuws graag met jullie delen. Omdat we onwijs dankbaar en trots zijn. En omdat we enorm blij worden van ons werk (kijk maar naar de video in dit artikel!).

Groei van het team

Je bent ze misschien al wel tegengekomen op locatie of digitaal. Onze nieuwe collega’s. Het team van Andersom is flink gegroeid. Cindy en Pam kwamen er na de zomer van 2022 bij. Net als Victor, Katarina en Nienke. En in de laatste maand sloten ook Quint en Menno zich aan. Allemaal enthousiaste, gedreven organisatieadviseurs met eigen specialismen. Van I&A tot organisatieontwikkeling.

Caroline: “Met de uitbreiding van het team slaan we een nieuwe weg in. We laten oude werkwijzen en patronen los en zoeken naar nieuwe werkwijzen en samenwerkingen. Ineens zijn we zélf onderhevig aan organisatieontwikkeling en verandering. Ik kijk ernaar uit om die samenwerking volgend jaar met elkaar nog meer vorm te gaan geven.”

Horizon verbreden

Hoewel onze focus en expertise van huis uit bij de woningcorporatiesector ligt, hebben we dit jaar ervaren dat de Andersom aanpak ook uitstekend landt in andere sectoren. Het is ontzettend gaaf om diverse organisaties te mogen helpen. Met name op het vlak van organisatieontwikkeling, maar ook vraagstukken met betrekking tot organisatieadvies, leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling.

Cindy: “Woningcorporaties zijn onze thuismarkt. De kennis die we daar opdoen trekken we breder. Met de komst van nieuwe collega’s, breng je ook meer kennis van buitenaf naar de woningcorporaties en Andersom.. Het leuke is dat we als professionals daardoor overal inzetbaar zijn en elkaar aanvullen.”

We blijven ontwikkelen

Kennisontwikkeling is voor ons ontzettend belangrijk. Ook in 2022 hebben we weer geïnvesteerd in opleidingen en cursussen voor de Andersommers. Individueel maar ook in teamverband. Caroline: “Alle nieuwe medewerkers maakten kennis met Management Drives en systemisch transitiemanagement. Twee instrumenten die elke Andersommer moet kennen. Voor sommigen is het nieuw, voor anderen een opfriscursus. We werken continu aan onze eigen ontwikkeling, zodat we onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk kunnen helpen.”

Bedankt!

Kortom: wij kijken terug op een jaar waar we blij van werden. Vol hoogtepunten en mooie, afwisselende opdrachten. Bedankt dat we samen met jullie hebben mogen bouwen aan organisatieontwikkeling en verbinding. Op naar een net zo mooi 2023.

Team Andersom.