Tijdelijk aanbod: werken aan persoonlijke ontwikkeling, juist nu!

Het zijn onzekere tijden. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, zowel zakelijk als privé. Er gebeurt veel in je organisatie, je team en met jouzelf. Veel van ons werken thuis, terwijl het gezin ook thuis is. Daarnaast vervullen velen tegelijk andere rollen zoals leraar of mantelzorger. Dit alles vraagt veel van ons, maar we hebben geen keus. 

Persoonlijk profiel Management Drives Management Drives (@mngtdrives) | Twitter

Bijzondere tijden vragen om een bijzonder aanbod! Krijg echt inzicht in jouw persoonlijkheid en jouw drijfveren.Hoe reageer ik op een crisis? Wat heb ik vanuit mijn drijfveren nodig en hoe zorg ik daarvoor?

Inzicht in jouw eigen drijfveren maakt je bewust van wat je nodig hebt, wat voor jou werkt en ook wat mensen met andere drijfveren nodig hebben. Het geeft inzicht en daarmee een goede basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

Jouw persoonlijke Management Drives Profiel mét een individuele (online) terugkoppeling bieden we nu aan voor €300,- (in plaats van € 450.-). Dit is een tijdelijke actie, geldig tot en met 28 april 2020.

Wil je met teamontwikkeling aan de slag? Dat kan natuurlijk ook, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Online coaching

Hoe ga je om met deze onzekere periode? Loop je vast, ervaar je spanning of stress of geeft deze tijd jou misschien juist ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Met behulp van coaching helpen we je (verder) op weg en onderzoeken we wat jij belangrijk vindt en hoe je de goede stappen kan zetten.

Je kan bij ons ook terecht voor online één-op-één coaching. Dit kan een reeks van gesprekken zijn, maar je kunt ook eenmalig met ons sparren als je daar behoefte aan hebt.

Tijdelijk kost een online één-op-één coachingsessie nu €125,- per uur (normaal € 165,-). Dit is een tijdelijke actie geldig tot en met 28 april 2020.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we helpen je graag!

NB: alle bedragen zijn exclusief BTW