Welkom Cindy en Pam

Wij zijn blij met de komst van twee nieuwe collega’s: deze week zijn Cindy van Tongeren en Pam Goudriaan gestart. En hoe! Ze zijn al gelijk aan de slag!

Wie zijn zij?

Pam is al jaren organisatieadviseur. Haar motto is: samen voor en naar het resultaat, met impact.

Haar kracht is om een brug slaan tussen visie, strategie en uitvoering. Doelgericht, analytisch en een echte verbinder. Ze is een denker én een doener.

Ze kijkt wat nodig is en combineert dit met de behoefte van de klant. Wat leeft er bij de medewerkers? Hoe ervaren zij het dagelijkse werk? Continue de verbinding maken naar het grotere plaatje en inspelen op dat wat nodig is en de vertaalslag maken. Dit doet zij niet alleen, maar juist met anderen want samen kom je verder.

“Mensen hebben de (vak)kennis, maken de organisatie en bepalen het resultaat. Dit is wat mij zo aansprak in Andersom. Het voelde direct anders, anders goed.”

Pam

Cindy heeft de afgelopen jaren in de rol van project- en verandermanager diverse organisaties verder gebracht. ”Als je iets wilt begrijpen, probeer het dan te veranderen…..” Om een verandering te laten slagen, is het zaak om te begrijpen hoe de huidige situatie is en de impact te doorgronden van de gewenste verandering. De grootste veranderingen vinden niet plaats in systemen of processen, maar door de mensen die er mee werken. Vragen stellen en goed luisteren dat is wat zij doet. Zij richt zich daarbij altijd op het in kaart brengen van de impact bij de medewerkers en te onderzoeken wat ze nodig hebben om ook na de gewenste verandering lekker te kunnen werken.

Zij houdt zich graag bezig met het organiseren, motiveren en inspireren van mensen. Samen hetzelfde doel nastreven en dat doel ook binnen de gestelde kaders te halen. Zij is een echte teamplayer: “niks is zo leuk als de gezamenlijke euforie wanneer het doel bereikt is!

“Bij Andersom tref ik collega’s die anders zijn, maar ook weer niet: we hebben allemaal de gedeelde visie: met aandacht voor de mens behalen we resultaten.”

Cindy

Kennismaken?

Wil je eens een kop drinken met Cindy of Pam? Stuur een berichtje naar Cindy of Pam of check onze website.