Welkom Jorn Koot

Andersom verwelkomt Jorn Koot deze zomer. We stellen Jorn graag aan jullie voor.

Vanaf de zomer 2024 zal ik deel uitmaken van het inspirerende team van Andersom. Mijn avontuur begon als procesverbeteraar en implementatiebegeleider bij de grootste woningcorporatie van Nederland, waar ik een sterke basis heb gelegd in het optimaliseren van processen en het begeleiden van software implementaties. Daarnaast heb ik waardevolle ervaring opgedaan als adviseur datastandaarden bij Aedes, de branchevereniging van woningcorporaties, waar ik projecten heb geleid die de standaardisatie en efficiëntie in de sector bevorderen.

De Kracht van Samenwerking

Mijn passie voor samenwerking drijft mij om een positieve impact te maken. Samenwerking en menselijke interactie vormen de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Deze onmiskenbare kracht stimuleert innovatie en efficiëntie, wat onontbeerlijk is in onze snel veranderende wereld. Het verbinden van mensen met processen, innovatie, lean en agile principes, zijn in mijn ogen cruciaal voor het succes van organisaties.

Door talent op de juiste plek in te zetten en processen en systemen te harmoniseren, creëren we een omgeving waarin samenwerking kan gedijen.

Ik kijk ernaar uit om met mijn nieuwe collega’s aan de slag te gaan! Kennismaken? Ik kom graag een kop koffiedrinken.