Wordt dit jouw nieuwe werkdag vol energie en uitdaging?

Een gemiddelde werkweek bij Andersom? Die is afwisselend, verfrissend en energiek. Zo kun je zomaar twee dagen in de week projectleider bij een woningcorporatie zijn voor de implementatie van een nieuw ERP-systeem.

Wil je ook zo’n werkdag vól energie?

Hoe zo’n dag gevuld is? Dat gaat van diverse overleggen om de voortgang van het project te monitoren tot het informeren van de organisatie en het inhoudelijk aan de slag zijn met de project- of werkgroep. Uiteraard zoek je aansluiting met de andere projectleden en ben je volop bezig met verbinden van mensen in de organisatie aan het project. De rode draad is in ieder geval dat je overal aandacht hebt voor de mensen om je heen en waar je mee samenwerkt.

In deze rol ben je bezig met zowel de processen van de organisatie, de inrichting daarvan in het ERP-systeem als het testen of de bedachte theorie inderdaad net zo goed resoneert met de praktijk als verwacht. Verder horen ook zaken als het over (laten) zetten van data, het voorzitten van het projectoverleg én het regelen van het trainen van mensen bij je rol.

En de rest van je week? Nou, zo!

Hoe de andere dagen van je week eruit kunnen zien? Je kunt projectleider zijn bij het begeleiden van projecten gericht op procesoptimalisatie, digitaliserings- of efficiencyslagen maken, werken aan het team en aan andere zaken die beter, gezellig, effectiever of gewoon Anders(om) kunnen.

Fris en fruitig het weekend in

Naast lekker aan de slag te zijn met je klanten, ontmoet je ook regelmatig je collega’s om kennis en ervaringen uit te wisselen. Van onze collega’s horen we terug dat ze dit soort interne dagen als gezellig, inspirerend en energie-gevend ervaren. Of, zoals één van hen het zo mooi zegt: ‘Na onze maandelijkse Andersom-vrijdag kan ik altijd weer fris en fruit het weekend in!’

We kijken naar je uit!

Kortom, werken bij Andersom is gewoon hartstikke leuk! En… we zijn op zoek naar nieuwe mensen. Benieuwd naar onze energie? Bekijk dan dit filmpje. En wil je alvast (digitaal) kennismaken? Kijk dan even hier. We zijn hártstikke benieuwd naar je!