Dion Reffeltrath start als organisatieadviseur bij Andersom

Tadaaa, gevonden! We hebben een nieuwe collega: ons team van organisatieadviseurs wordt per 1 oktober uitgebreid met Dion Reffeltrath.

Dion Reffeltrath – van Beuningen (1979), MCM, is organisatieadviseur en faciliteert leiders en professionals om de veranderbeweging makkelijker te maken op het gebied van efficiënt en toekomstgericht werken, verliesgevende dienstverlening gezond maken en leiderschapsontwikkeling. Zij studeerde aan de Hogeschool ’s-Hertogenbosch Personeel & Arbeid en Teamcoaching aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en een Post-HBO Opleidingskunde en is afgestudeerd Master Organisatiekunde – en Verandermanagement, Master of Change Management bij Sioo, interuniversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde. Ze werkte achtereenvolgens bij ROVINIJ organisatieadvies, Politie Gelderland – Zuid, Koninklijke Visio en Reffeltrath Veranderkunde. Haar interesse gebieden zijn organisatieontwikkeling & -verandering, leiderschapsontwikkeling, conflicthantering, teamcoaching en intervisiebegeleiding voor een duurzame (gedrags)verandering.

We zijn blij met de komst van Dion bij Andersom en kijken uit naar de samenwerking!

Dion: “ In deze tijd is duiken of zonder focus doorrennen geen optie meer. Continue veranderen, waarbij organisaties voortdurend bewegen, leren en veranderen, is nodig. Maar hé, ik zeg niet dat het makkelijk is om een leider van nu te zijn. De tijd dat je als leidinggevende een besluit nam en de rest volgde is voorbij. Ik zie de ‘struggle’ van leidinggevenden om de organisatie te vernieuwen en de traditie te eren, terwijl de waan van de dag al je aandacht vraagt. Hoe doe jij dat als leidinggevende verbinden op afstand, kaders stellen en ruimte geven, controleren en loslaten? Paradoxen, tegenstrijdigheden en spanningsvelden, zijn de nieuwe werkelijkheid.

Het gaat over benutten van kracht van de ‘ogenschijnlijke’ tegenpolen. Beide elementen waarderen zorgt voor gelukkigere mensen, beter presterende en innovatievere organisaties.’’

Ben je nieuwsgierig geworden naar Dion? Stuur haar een bericht, dreffeltrath@tijdvoorandersom.nl .