Groeien en bloeien

Eerder stelden we Katarina, Nienke en Victor voor. Nu is het de beurt aan Quint Buitendijk en Menno Nuberg. Wie zijn ze en waar geloven zij in?

Quint

“Projecten slagen met betrokken en enthousiaste mensen, die samen voor het beste resultaat gaan.”

Enthousiaste, betrokken en kundige mensen zijn de sleutel tot het succes van een project. Ik ben resultaatgericht en behaal dat resultaat samen met het team. Met mijn enthousiasme en altijd positieve instelling weet ik anderen in beweging te krijgen. En dat mag ook gewoon leuk zijn!

Informatiemanagement is mijn passie, hierin vind ik het belangrijk om IT en BI integraal onderdeel te maken van de bedrijfsvoering. Het inrichten van systemen, met de mensen, om er optimaal gebruik van te kunnen maken, op zodanige wijze dat IT middelen een bijdrage leveren aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen. Ik ontzorg organisaties en zet medewerkers zelf aan het roer bij (software en BI) implementaties. Daardoor zijn zij optimaal betrokken en kennen zij het systeem.

Hoe mooi is het als na implementatie, de mensen enthousiast en vol vertrouwen met de nieuwe software of informatie aan de slag gaan!

Dit is ook wat mij aantrekt in Andersom en maakt dat samenwerking een logische stap is. Met mensen resultaten behalen door mensen echt te betrekken bij veranderingen en de diepte in gaan, dat is waar ik energie van krijg.

Menno

“Snappen wat de gebruiker wil en dan samen mooie ICT-oplossingen realiseren, daar krijg ik energie van”

Sinds eind 2022 heb ik me verbonden aan Andersom. Ik ben een no-nonsense projectleider met jarenlange ervaring in de sector van woningcorporaties. Eerst in de rol van teamleider klantenservice& verhuur bij een woningcorporatie en daarna als projectmanager bij één van de leveranciers van klantsystemen in deze sector.

Naast gedegen technische kennis en ervaring, zit mijn kracht in het vertalen van complexe ICT-vraagstukken naar resultaat. Het omzetten van technische termen naar begrijpelijke taal (en andersom) is daar een belangrijk onderdeel van. Ik ben resultaatgericht, daadkrachtig en kan sparren op alle niveaus in organisaties. Snappen wat de gebruiker wil en dan samen mooie ICT-oplossingen realiseren, daar krijg ik energie van.

Naast het in goede banen leiden van de ICT-techniek vind ik het belangrijk dat het eindproduct gedragen wordt en past bij de gebruikers. Die aandacht is er ook bij Andersom en daarom zijn we een goede match.

Andersom is blij met de komst van beide adviseurs! Kennismaken en een kop koffie drinken met één van de adviseurs? Stuur een berichtje naar hallo@tijdvoorandersom.nl.