Zelfkennis als motor voor ontwikkeling

Jij bent niet jouw collega. En dat is maar goed ook. Maar wat maakt nou precies jou jou? In deze training met veel vragen en antwoorden maken we je bewust van de aard van het beestje. Van jezelf en van mensen met wie je samenwerkt. Als je die kennis kunt toepassen wordt werken in teamverband niet alleen logischer, maar ook een stuk effectiever.

In deze training maken we je bewust van je drijfveren aan de hand van Management Drives: waar krijg je energie van, waarvan echt niet, wat zijn jouw valkuilen én uitdagingen? Hoe ervaar je dat in de samenwerking met anderen? Wat zeggen jouw drijfveren over je persoonlijke leiderschapsstijl? Hoe herken je de drijfveren van anderen? Kortom: vragen stellen en antwoorden vinden, dat is de kern van deze training.

Met als resultaat zelfkennis & concrete handvatten hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen. Praktische kennis die je kunt toepassen zodat werken in teamverband niet alleen logischer, maar ook een stuk effectiever én leuker wordt.

Datum: 6 augustus 2019, 9.00 – 16.30 uur

Locatie: Koetshuis, Landgoed Sandenburg in Langbroek

Kosten: speciaal Summercourse van tarief €495 exclusief BTW per training (in plaats van €650 exclusief BTW), 10% korting bij deelname aan twee trainingen en 20% korting bij deelname aan drie trainingen van de Summercourse

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook.

Pen