Welkom Mark

We verwelkomen weer een nieuwe collega! Dit keer stelt Mark Hut zich graag aan je voor. 

Mark heeft zich sinds begin 2023 verbonden aan Andersom. Hij heeft brede ervaring bij woningcorporaties op verschillende managementposities. Hij heeft hiermee veel ervaring opgedaan op het terrein van strategie en organisatievraagstukken. 

“Ik geloof in de kracht van het individu, de samenwerking in teams en de positieve motivatie die ik daaraan geef. Daarbij mag er vooral ook veel gelachen worden. Ik streef voortdurend naar het toevoegen van waarde door aandacht voor mens en omgeving. Ik laat mensen zien en voelen wat daadwerkelijk nodig is, en dat het vaak ook anders kan. Door los te laten, vertrouwen en ruimte te geven aan vakmanschap. Nu ik er zo over nadenk probeer ik veel te bereiken door zo weinig mogelijk zelf te doen. 

Met mijn enthousiaste en intrinsiek verbindende stijl breng ik echte verandering met waardering voor het bestaande, daarbij neem ik iedereen mee zowel in de organisatie als het bijbehorende netwerk

Andersom is een energieke, informele en mensgericht adviesbureau die ontwikkeling en verandering ‘ademt’. De collega’s zijn hartelijk en belangstellend en de maandelijkse verdiepingsbijeenkomsten om kennis en ervaring uit te wisselen zijn prikkelend en vooral leuk!”